Duurzaamheid is volledig geïntegreerd in het bedrijf 

In onze dienstverlening, producten, projecten, medewerkers, vervoersmiddelen enz.

DUURZAAMHEID EN MVO

Duurzaam gaat over evenwicht tussen mens, planeet en economie om de aarde te beschermen tegen uitputting. Wij zijn bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We benutten waar mogelijk kansen voor een beter milieu, meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij.

Duurzame producten en diensten

Wij leveren producten en diensten, die zo min mogelijk het milieu belasten en voldoen aan wettelijke voorschriften en in de branche geldende normen en keurmerken. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment van duurzame technieken en installaties aan om de energieprestatie en het energielabel van een woning of woongebouw te verbeteren. Snelle veranderingen in de duurzame technieken, producten en diensten vragen van Ordelman dat zij daar flexibel op inspeelt. Door kennisuitwisseling, het fabriceren van testopstellingen en het volgen van trainingen, houden wij onze kennis op een hoog niveau.

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Wij bieden werknemers gelijke kansen en rechten ongeacht ras, geslacht, herkomst, seksuele geaardheid, politieke en/of religieuze overtuiging en elimineren iedere andere vorm van discriminatie. Wij zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden voor werknemers, beschermen hun fysieke integriteit en gezondheid en bevorderen hun persoonlijke ontwikkeling.

Onze werknemers krijgen veel ruimte om hun eigen ideeën te ontwikkelen en deze uit te voeren. Hierdoor wordt er klantgerichter gewerkt en worden producten duurzamer ingezet. Belangrijk hierbij is dat de integriteit en de transparantie naar klanten en werknemers toe gewaarborgd wordt. De werknemers en klanten krijgen bijvoorbeeld een overzicht/specificatie te zien van alle gebruikte en verbruikte materialen maar kunnen ook via ons klantenportaal een werkbon inzien.

Door beweging te stimuleren dragen wij als organisatie bij aan de gezondheid van medewerkers. Al onze medewerkers krijgen vanuit Ordelman, volledig kosteloos, een sportabonnement/sportkaart waarmee zij onbeperkt toegang hebben tot 50 verschillende sportlocaties.. 

Efficiënte planning en bestelling van benodigde materialen. Hierdoor zijn de juiste materialen op tijd binnen (ook met behulp van nachtleveringen). Hierdoor is er vaak maar één klantbezoek nodig.
Monteurs werken zoveel mogelijk vanuit huis (minder brandstof, reiskosten e.d.) en zoveel mogelijk in de regio waar ze wonen. 

Duurzaamheid is geïntegreerd in het bedrijf.

Ons bedrijfspand is voorzien van de nieuwste technieken met warmtepomp, pv-panelen met energieopslag in een accupakket, WTW-ventilatiesysteem en LED-verlichting met bewegingsdetectie. We maken geen gebruik meer van aardgas.
De vervoersmiddelen van het kantoorpersoneel bestaan uit volledig elektrische auto’s en fietsen. Alle werkbussen voldoen aan de nieuwste Euro6-norm.

Circulair ondernemen, Recycling en E-waste inleverpunt

Oude materialen die vrijkomen bij sloopwerkzaamheden worden door al onze medewerkers goed ingezameld en gescheiden. Door een goede scheiding van deze materialen zijn deze geschikt voor recycling. 

Reparatie van keukenapparatuur met gebruikte onderdelen.
Wij kunnen, indien gewenst, veel apparaten herstellen met gebruikte artikelen in nieuwstaat (legplanken, flessenrekken, groentelades, complete deuren, ovenknoppen enz.).
Dit doen we met name voor bepaalde artikelen die niet meer te bestellen zijn. Door deze manier van werken, kunnen we de kosten zeer laag houden en vroegtijdige vervanging van apparaten voorkomen.

Oude, niet te repareren apparaten en lampen worden verantwoord gerecycled door onze recyclepartner Wecycle/Stichting OPEN. Wij zijn tevens een E-waste inzamelpunt waardoor onze klanten maar ook consumenten uit de regio, gratis afgedankte apparaten bij ons kunnen inleveren,

Projecten, verenigingen en initiatieven die wij steunen

• Sponsor van Ome Joops Tour. Dit is een fietsvakantie voor jongens en meisjes in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar die normaal weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben.
• Sponsor van het Ronald MC Donald Kinderfonds
• Sponsor van voetbalvereniging DVV
• Sponsor van de ijsbaan in Duiven

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram