Gasinstallatie

De aardgasinstallatie in uw woning verdient bijzondere aandacht

Gas

Werkzaamheden aan de gasinstallatie

Uw gasinstallatie is een veeleisende installatie waar met zorg mee omgegaan moet worden. Een aardgasinstallatie kan gevaarlijk zijn en dient dus zorgvuldig aangelegd worden.

Wij zijn een gecertificeerd en erkend bedrijf en voeren de werkzaamheden aan een gasinstallatie volgens de huidige regelgeving uit. Hiermee zorgen wij ervoor dat de installatie altijd veilig en op een juiste wijze werkt. Of het nu gaat om een klein gastoestel of een grote stookinstallatie. Na installatie of renovatie voeren wij een druktest uit met gekalibreerde apparatuur en snuffelaars om gaslekkage te voorkomen en uit te sluiten.

Bij problemen met de gasinstallatie kunt u uiteraard ook terecht bij ons. Eventuele gaslekkages hebben voor ons de hoogste prioriteit, daar mag u op vertrouwen.

Veiligheidskeuring conform NTA-8025 

Voor veel woningcorporaties en vastgoedbeheerders voeren wij tijdens de mutatie een installatiekeuring uit conform de NTA-8025. Hierbij wordt ook de installatie gekeurd op lekdichtheid en veiligheid voordat een nieuwe huurder de woning betrekt.   

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram