24 UURS SERVICE VOOR ONZE KLANTEN

WIJ BIEDEN NET IETS MEER DAN DE REST

NOODVERLICHTING

Noodverlichting

Noodverlichting dient om mensen in staat te stellen veilig een gebouw te verlaten wanneer de netspanning uitvalt, ongeacht de oorzaak.
Het is belangrijk dat uw noodverlichting jaarlijks wordt geïnspecteerd volgens de richtlijn ISSO 79 en de NEN-EN 50172.

Onderhoudscontract

Om ervoor te zorgen dat de installatie jaarlijks op tijd wordt geïnspecteerd, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.
De tl-verlichting van de permanent brandende noodverlichting wordt bij onderhoud standaard vervangen. De resultaten van het onderhoud en aanbevelingen worden vastgelegd in een onderhoudsrapport en per armatuur vastgelegd in een digitaal logboek. Daarnaast wordt ieder armatuur voorzien van een onderhoudssticker. Na een levensduur van 4 jaar worden de accu's vervangen.

Digitaal Logboek

Voor de inventarisatie en registratie maken wij gebruik van een onafhankelijke applicatie. In deze applicatie worden de gegevens van de armaturen zeer gedetailleerd geregistreerd, wordt een onderhoudsrapportage gegenereerd en stellen wij het complete digitale logboek op. 
U kunt als klant bij ons kosteloos gebruiken maken van dit systeem en vanaf iedere plek het logboek downloaden naar uw computer in PDF of Excel-formaat.

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram