24 UURS SERVICE VOOR ONZE KLANTEN

WIJ BIEDEN NET IETS MEER DAN DE REST

Rioolbeheer

ONTSTOPPEN, REINIGEN

Elke afvoer zit grotendeels verborgen onder de vloer, achter een schot of in het beton. Kalk, vet, zeep en zand krijgen soms lange tijd vrij spel in de riolering. Deze stoffen verkleinen in de loop van de tijd de diameter van de afvoerbuis en zorgen ervoor dat het afvalwater niet meer goed weg kan. Hierdoor ontstaat een verstopping. Wij kunnen dit probleem verhelpen door de riolering te ontstoppen en te reinigen door middel van hogedrukreiniging of een veermachine.

ROOKDETECTIE

Om de oorzaak van rioolstank te achterhalen voeren wij een inspectie uit door middel van zogenaamde rookdetectie. Met een rookmachine blazen wij rook in het rioolstelsel. Zo sporen we breuken, scheurtjes of verkeerde aansluitingen op. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende prijsopgave van de benodigde herstelwerkzaamheden en desgewenst repareren wij uw riool.

CAMERA-INSPECTIE

Zijn de problemen ondanks het ontstoppen en reinigen niet verholpen, dan kunnen wij desgewenst nog een camera-inspectie uitvoeren om te zien of er nog andere oorzaken van rioolstank zijn. Met een speciale camera bekijken wij uw riool van binnen en maken we een video-opname. Zo kunnen we achterhalen of de riolering goed is aangesloten, of er bijvoorbeeld geen vreemde bochten in de riolering zitten en of de riolering niet kapot is.

OPSPORINGSZENDER

Met deze zender kunnen we de rioolleiding bovengronds opsporen. Dit gebeurt door middel van een zender die gekoppeld is aan de camera of doorspuitslang. Zo kunnen medewerkers leidingtrajecten in kaart brengen (AutoCAD) en eventuele knelpunten opsporen.

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram