Zorg voor een goed werkend ventilatiesysteem.

Goede ventilatie is belangrijk voor uw woning en een gezond leefklimaat

Ventilatie

Reinigen en inregelen ventilatiesystemen

Wij beschikken over speciale apparatuur om ventilatiekanalen te reinigen zonder dat er stof of vuil vrij komt in de woning. Na het reinigen van de kanalen worden alle afzuigventielen ingesteld zodat de vereiste luchthoeveelheden conform het bouwbesluit worden behaald. Zo bent u er zeker van dat het systeem naar behoren werkt en kunt u genieten van schone en gezonde lucht.

Nieuwe systemen en vervanging van oude systemen

Is een woonhuisventilator inmiddels verouderd of maakt deze veel lawaai? Wij leveren nieuwe energiezuinige woonhuisventilatoren, eventueel uitgebreid met vochtsensor en CO2-sturing. Tevens leveren wij WTW-systemen en dakventilatoren.
Het vervangen van het ventilatiesysteem kan ook zeer interessant zijn om de energieprestatie van een woning te verbeteren

Binnen-klimaatonderzoek voor een gezond en prettig binnenklimaat

Ordelman is gespecialiseerd in het uitvoeren van binnen-klimaatonderzoeken en het verbeteren van het binnen-klimaat. Veelal worden wij ingeschakeld door vastgoedbeheerders en woningcorporaties naar aanleiding van vochtproblemen in een woning. Meestal uiten deze vochtproblemen zich door condensatie en zelfs schimmelplekken op wanden of plafonds. In de badkamer maar mogelijk ook in de woonkamer of andere vertrekken.

Het is belangrijk dat niet enkel de symptomen bestreden worden maar dat er goed onderzoek wordt verricht naar de mogelijke oorzaken. Met het herhaaldelijk opnieuw overschilderen van de schimmelplek wordt het probleem tenslotte niet goed verholpen. 

Vaak worden condensatieproblemen en andere vochtproblemen veroorzaakt door een combinatie van meerdere factoren. Het onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van meetapparatuur en dataloggers. Tijdens het onderzoek  worden o.a. alle bouwkundige en mechanische ventilatievoorzieningen gecontroleerd. Er worden dataloggers geplaatst om gedurende een bepaalde periode de ruimtetemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid te meten.
De uitkomsten van het onderzoek worden verwerkt in een uitgebreide rapportage inclusief bevindingen, meetwaardes, adviezen voor de woningeigenaar en/of gebruiker en een duidelijk overzicht van technische oplossingen om de problemen voorgoed weg te nemen.

Met deze onderzoeken, rapportages en technische oplossingen worden zeer goede resultaten behaald.  

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram