24 UURS SERVICE VOOR ONZE KLANTEN

WIJ BIEDEN NET IETS MEER DAN DE REST

verwarming

CV-KETEL OF WARMTEPOMP

Een nieuwe ketel of warmtepomp aanschaffen is een grote investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat deze dan ook aan uw wensen voldoet en of een warmtepomp mogelijk/verstandig is. U kunt bij ons advies inwinnen zodat de nieuwe ketel of warmtepomp ook daadwerkelijk aan uw wensen voldoet.
U heeft een woning waarin nog geen cv-installatie aanwezig is, of u bent aan het verbouwen en vervangt meteen de oude gaskachels voor een complete cv-installatie. Dan bent u bij Ordelman aan het juiste adres.
Wij verzorgen voor u complete cv-installaties met vloerverwarming en/of radiatoren, cv-ketels, regelingen en alle appendages.

CV-ONDERHOUD

Onderhoud aan uw cv ketel voorkomt storingen. Onderhoud verlengt ook de levensduur van uw ketel. Bovendien werkt uw ketel er zuiniger door. Een CV-Ketel Abonnement maakt dit mogelijk.

RADIATOREN

Radiatoren zijn de verspreiders van de warmte die uw CV-ketel levert. Het is daarom belangrijk dat u de juiste formaat radiatoren neemt om er voor te zorgen dat de warmte goed wordt verspreid. Wij leveren en plaatsen diverse soorten radiatoren en verzorgen tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.

VLOERVERWARMING

U kunt er ook voor kiezen om geen radiatoren te nemen. Vloerverwarming is een uitstekende en zeer comfortabele manier om uw badkamer, keuken of gehele huis te verwarmen. Vloerverwarming werkt als lage temperatuurverwarming en kan daardoor goed gecombineerd worden met een warmtepomp

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram