VAKKUNDIGE AANPAK EN DUIDELIJKE COMMUNICATIE

24 UURS SERVICE VOOR ONZE KLANTEN

INBOUW- KEUKENAPPARATUUR

KEUKENAPPARATUUR.

Het repareren, leveren en installeren van witgoed en keukenapparatuur is een van onze specialiteiten.

Reparatie

In veel gevallen lossen wij een reparatie aan uw keukenapparatuur direct bij u thuis op. Indien dit niet direct mogelijk is dan kunnen we het apparaat in onze moderne werkplaats repareren en testen. Naast de merken zoals o.a. Bosch en Siemens, repareren wij ook Atag, Pelgrim en Etna-apparatuur.

Snelle service

Door een goede samenwerking met onze toeleveranciers, beschikken wij voor de bovengenoemde merken vaak binnen 1 á 2 werkdagen over de bestelde onderdelen.

Voorraad

Wij beschikken naast de normale voorraad ook over een voorraad met gebruikte artikelen. Hierdoor kunnen wij u vaak als alternatief, naast een nieuw onderdeel, een gebruikt artikel aanbieden voor een scherpe prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan legplanken, flessenrekken, groentelades, rubbers of complete deuren in nieuwstaat.
Wij zijn UNETO-VNI gecertificeerd. Een waarborg voor vakkundigheid.

Levering en plaatsing van nieuwe apparatuur

Vaak is repareren veel goedkoper dan een nieuw apparaat aanschaffen. Indien de kosten van een reparaties en vervanging van onderdelen hoog uit dreigen te vallen, kan het soms beter zijn om een nieuw apparaat te plaatsen. In deze gevallen brengen wij een voorstel uit met daarin de leeftijd van het apparaat, de kosten voor herstel, verwachtte restlevensduur na herstel met daarnaast de kosten voor een eventueel nieuw apparaat.

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram