Zonnestroominstallaties met het hoogste rendement  

Wek energie op en bespaar CO-2

ZONNEPANELEN

PV-installaties

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat, met behulp van fotovoltaïsche cellen in het paneel, een deel van de fotonen uit het zonlicht omzet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Wij leveren en monteren complete PV-installaties.

De meeste installaties die wij aanleggen voorzien wij van micro-omvormers.
Voordelen van dit systeem met micro-omvormers tov normale omvormers:

-  veiliger. Geen gelijkstroom met kans op vlambogen op uw dak
-  hoger rendement per paneel
-  20 jaar garantie op de omvormers
-  flexibel. Er kan een ontwerp gemaakt worden dat bij uw huidige budget past.
-  het systeem is later eenvoudig uit te breiden met extra panelen en/of meerdere accu's

Bent u geïnteresseerd in een PV-installatie met micro-omvormers maar zou u een dergelijk systeem graag eerst werkend zien?
Dat kan. In onze showroom beschikken wij over een zelfgebouwde demo-opstelling met micro-omvormers met batterij-opslag.

Veiligheid

Een PV-installatie kent potentiële oorzaken van gevaar. De energie die opgewekt wordt door de zon is dermate hoog waardoor vlambogen desastreuze gevolgen kunnen hebben. Voor wat betreft de elektrische veiligheid is de keuze van materiaal, aardingsmethoden en kabeltracé van belang. Wij gebruiken enkel materialen welke voldoen aan de veiligheidseisen en monteren deze op een veilige manier volgens de geldende normen.

Onze vaklieden beschikken over de juiste valbeveiligingsmiddelen  en het juiste steigermaterieel. Hiermee voorkomen wij gevaarlijke situatie en schade aan uw pand of dakgoot.

Weij zijn gecertificeerd als Solar-Topfitter

Inspectie pV-installaties  

Voor vastgoedbeheerders bieden wij onderhoudscontracten waarbij de zonnestroominstallaties periodiek gekeurd worden en de panelen gereinigd worden met Osmose. 

Voor de metingen aan PV-installaties gebruiken wij een speciale installatietester. Gemeten wordt op isolatieweerstand, aarding, circuit-impedanties en het correct functioneren van de aardlekschakelaar. Voor het gelijkspanningsdeel gebruiken wij een PV-tester. Deze PV-tester is geschikt voor de hoge gelijkspanningen aan de DC zijde van de installatie.

Per installatie wordt een keuringsrapport opgesteld. Hiermee voldoet u aan de eisen die vaak gesteld worden door verzekeringsmaatschappijen.
 

ZOEKEN

FACEBOOK

Hoofdkantoor

Ordelman BV

Malburgse Sluis 9
6833 KA Arnhem

KVK 09036799

btw NL003879021B01

Regio Noord en Oost

Regio Midden en Zuid

© Ordelman BV
|
Algemene voorwaarden
|
Leveringsvoorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram